Heidy Bouw

In april ’12 is eigenaresse Heidy Bouw (danseres) gestart met IDance. Als jong meisje is ze al begonnen met dansen en heeft al bijna 20 jaar als dansdocent in verschillende centra gewerkt. In 2012 was ze op zoek naar een leuke dansles voor haar dochter en kon maar niet vinden wat ze zocht. Dus besloot ze zelf maar weer de dansschoenen aan te trekken. Wat begon met een klein groepje vriendinnen en haar dochter en groeide het al snel uit naar nog een groep, en nog een…. en uiteindelijk IDance zoals we het nu kennen: dansplezier van jong tot oud. Met een geweldig dansteam aan docentes en variatie aan stijlen zoals: IDance, moderne dans, Streetdance, musical les, Latin lessen, ouder/kind dansen, babydans, workshops, 25+ dansen en 50+ dansen en nog veel meer!

Ondertussen stuitte ze op het yoga pad en raakte verslingerd. In de eerste instantie voor haarzelf, maar al snel dacht ze; ‘dit is zo geweldig, dit moeten meer mensen ervaren’. Dus werd in sep ’14 Love4yoga gestart. De eerste lessen waren er wel 2 trouwe leden en al gauw volgden er meer en meer! Inmiddels bieden we dagelijks yoga lessen, ook weer van jong tot oud, voor mannen en vrouwen en alles daartussenin.

Yoga betekend; verbinding maken tussen lichaam en geest en afhankelijk van waar je aan toe bent, juist rust of juist actief, bieden we een breed programma en kun je elke dag van de week bij ons terecht. Van Yin Yoga, Flow Yoga, Power Yoga, Mannen Yoga, Yin/Yang, Mindfulness, kinder yoga 4-8 jaar en kinder yoga 8-12 jaar, privé lessen, bedrijfsyoga, Pilates lessen, Yoga on the beach, zwangerschaps yoga en onze nieuwste les op het rooster: Baby Yoga!

In juni ’16 komen Love4yoga & IDance samen in een prachtige locatie in Nunspeet: de monumentale gymzaal aan de Winckelweg 37 waar er elke les een feest is om te geven en te krijgen! Wat is er hier het afgelopen jaar veel veranderd en opgeknapt. Een echte fijne plek om te zijn. Ook hier een heerlijk team docentes met allen hun eigen inbreng en vaardigheden. Alles is in huis om een geweldige ervaring en beleving mee te geven!

Dans en Yoga voor iedereen

Dans

Dansen bevordert de motoriek, maakt leniger en zelfverzekerder. Of je nu heerlijk met je kind (of kleinkind) komt dansen, met je baby in de draagzak, je peuter/kleuter laat bewegen, in een van de verschillende dansstijlen. Wie weet wil je zelf weer ervaren hoe lekker het is om te bewegen? We hebben maar liefst 2 volwassen dansuren! Of wil je lekker blijven bewegen en ondertussen je hersens trainen? Ons 50+ dansuur is onder het genot van muziek op de langspeelplaat, dus genieten gegarandeerd.

Yoga

In het yoga rooster kun je alle variaties op gebied van stijlen en lessen vinden. In de ochtend, middag en avond, 7 dagen in de week. In de zomermaanden hebben we zelfs lessen op het strand! En bieden we leuke extra workshops zoals: ouder/kind yoga of SUP yoga op het water. We willen je zoveel mogelijk ontzorgen, dus je matje ligt al voor je klaar, net als alle props als; dekens, kussens en bolsters. Voor en tijdens de les kun je genieten van een kopje YOGI thee. In de sfeervolle zaal kun je even alles loslaten en (weer) contact maken met je lichaam en de balans opmaken in je lichaam. Motto is altijd; luister naar je lichaam. Een proefles is gratis en neem gerust contact op, zodat je in de juiste les voor jou start. Wisselen van les of lestijd is geen enkel probleem, we hebben ruimte genoeg.

Nieuwsgierig geworden?

Kom gerust een proefles doen in een van de lessen.
Meld je aan via de site of bel voor een afspraak.
Kun je niet op je vaste uur? Dan kun je altijd in een een andere les deelnemen.
Je hoeft niet te reserveren. Er is altijd plek en alles ligt voor je klaar…
Dus kom en geniet van de vele mogelijkheden op dans & yoga gebied!

We zijn te vinden op:

Winckelweg 37, 8071 DN Nunspeet

t: 06 27 550 777
m: info@heidybouw.com